Finstart, nu ook voor zakelijk krediet

Zakelijk geld lenen

Hoewel Finstart begon als vergelijker van leningen voor de particuliere markt, zijn we nu ook actief op de zakelijke markt. Dus ook voor informatie over zakelijk geld lenen kun je nu bij Finstart terecht. Een zakelijk krediet kan voor diverse doeleinden worden ingezet.

Bedrijfsuitbreiding

Je fysieke bedrijf uitbreiden? Leen tot wel 2.000.000 euro door middel van een zakelijk krediet. Met een zakelijk krediet wordt bedrijfsuitbreiding mogelijk. Of het nu gaat om een interne verbouwing, een restyling of een daadwerkelijke uitbreiding, alles kan.

Machine financieren

Je dienstenpakket uitbreiden door de aanschaf van een nieuwe machine of de productiviteit verhogen door het machinepark juist te vernieuwen, ook dit is mogelijk met een zakelijk krediet.

Groei d.m.v. nieuw personeel

Wanneer je personeel in dienst kun je je omzet aanzienlijk verhogen. Met name wanneer je personeel factureert op uurbasis. Momenteel niet voldoende middelen beschikbaar om personeel te bekostigen? Zakelijk geld lenen biedt de oplossing.

Voorraad financieren

Kansen om geschikt een grote partij in te kopen, groot inkopen voor het nieuwe seizoen of juist in willen spelen om een nieuwe trend? Vraag een zakelijke lening aan om je voorraad te financieren. Met een grote voorraad kun je klanten direct voorzien van al hun wensen.

Dit moet je weten over een zakelijk krediet

  • Geld lenen kost geld.
  • Terugbetalen kan in 6 tot 18 maanden, afhankelijk van de verstrekker.
  • Om in aanmerking te komen dien je minimaal 50.000 of 100.000 euro omzet per jaar te hebben, afhankelijk van de verstrekker.
  • Aanvragen is geheel vrijblijvend.
  • Aanvragen is kosteloos.
  • Aanvragen is mogelijk vanuit huis.
  • Je aanvraagt wordt binnen 1 werkdag gekeurd.
  • Leen tot wel 2.000.000 euro.
Finstart, nu ook voor zakelijk krediet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven