Geld lenen voor Bitcoin en andere cryptocurrency

Geld lenen voor Bitcoin

Geld lenen voor Bitcoin en andere cryptocurrency? Het is mogelijk. Hoewel het kopen van Bitcoin en andere digitale coins/tokens een vorm van speculeren is, is het toch mogelijk om hier geld voor te lenen. Dit is namelijk mogelijk gezien je geen leendoel op hoeft te geven wanneer je een minilening of persoonlijke lening afsluit. Met een minilening kun je zelfs snel geld lenen zonder BKR toetsing. Bij leningen zoals een doorlopend krediet of persoonlijke lening is er wel sprake van een BKR toetsing door Bureau Krediet Registratie te Tiel.

Is geld lenen voor Bitcoin verstandig?

Het antwoord is kort: Nee. Het is niet verstandig om te speculeren met geld dat je niet hebt. Een bekend gezegde als het gaan om speculeren is: speculeer alleen met geld dat je kunt missen. Speculeer dus niet met geld dat je nodig hebt om je lasten/kosten te betalen. Wanneer je geld gaat lenen om Bitcoins of andere digitale coins/tokens te kopen, speculeer je met geld dat eigenlijk niet van jou is. Hierdoor is het geen verstandige keuze.

Lenen om in Bitcoin te investeren

Ben je er van overtuigd dat dit hét moment is om te investeren in Bitcoin en wil je hier ondanks ons negatieve advies toch geld voor lenen? Dan is dit mogelijk door middel van een minilening. Met een minilening leen je tot wel 1.500 euro zonder BKR toetsing én zonder loonstrook. Het aangevraagde bedrag staat binnen 24 uur na akkoord op je rekening. Terugbetalen gaat eenvoudig en snel via iDeal. De looptijd van een minilening is afhankelijk van het krediet 15 tot 62 dagen. Wil je meer dan 1.500 euro lenen? Dan is een persoonlijke lening wellicht de oplossing voor jou. Met een persoonlijke lening leen je 1.500 tot 50.000 euro. De looptijd van een persoonlijke lening kan oplopen tot wel 10 jaar. Het geleende bedrag betaal je terug door maandelijks een vast bedrag per maand te betalen. Door de lange looptijd is dit een relatief laag bedrag per maand.

Geld lenen voor Bitcoin en andere cryptocurrency

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven