Geld lenen voor een motor

Geld lenen voor een motor

Geld lenen motor

Wanneer je een motor wilt kopen moet je een aanzienlijk bedrag in één keer betalen. Heb je dit volledige bedrag niet op je rekening staan of betaal je liever maandelijks een kleiner bedrag? Dan kan geld lenen voor een motor de oplossing zijn. De prijzen voor een motor lopen net als bij een auto, behoorlijk uiteen. Zo koop je al een wat oudere Yamaha motor die er nog prima uit ziet voor slechts 700 euro terwijl je voor een nieuwe Harley Davidson tot wel 50.000 euro dient te betalen.

Welke lening past het best bij dit doel?

Ben je van plan een motor te kopen met een prijs tot 1.500 euro? Dan kan een minilening de oplossing zijn om je je motor te financieren. Een minilening aanvragen neemt slechts 5 minuten van je tijd in beslag. Tevens is er geen BKR toetsing waardoor je ook met een negatieve BKR toetsing geld kunt lenen voor een motor. Na akkoord staat het geld binnen 24 uur al op je rekening. Deze lening is met name geschikt wanneer je een wat oudere en goedkopere motor wilt kopen of wanneer je wat extra wilt lenen om een duurdere motor te kopen. De looptijd van een minilening is echter kort waardoor je, afhankelijk van het geleende bedrag, maximaal 62 dagen de tijd hebt om de lening terug te betalen.

Je wenst enkel een lening af te sluiten voor een (nieuwe) motor en je verwacht niet vaker een krediet nodig te hebben? In dat geval lijkt de persoonlijke lening de beste optie. Met de persoonlijke lening kun je 1.500 tot 50.000 euro lenen. Wanneer je een persoonlijke lening afsluit om een motor te kopen zie je vooraf wat de maandelijkse kosten zijn. Deze maandelijkse kosten zijn gedurende de looptijd vast en wijzigen niet. Doordat de persoonlijke lening een looptijd heeft van tot wel 10 jaar is het te betalen bedrag voor je (nieuwe) motor relatief laag. Zo betaal je op moment van schrijven slechts 65 euro per maand voor een lening van 5.000 euro. Aanvragen gaat in slechts 3 stappen. Vervolgens kan het geld binnen 2 werkdagen al op je rekening staan.

Blijvend behoefte aan meer bestedingsruimte? Met een doorlopend krediet heb je 1.500 á 10.000 euro bestedingsruimte door middel van een betaalpas. Maandelijks betaal je een laag basisbedrag voor de beschikbare service. De hoogte van het basisbedrag is afhankelijk van je kredietplafond. Wanneer je daadwerkelijk gebruik gaat maken van het krediet betaal je rente over het betreffende bedrag. Tussendoor kun je boetevrij aflossen. Wanneer je 7.500 euro opneemt voor de aankoop van een (nieuwe) motor betaal je dus rente over dit bedrag. Hoe meer je aflost, hoe lager je rente per maand wordt. Heb je het bedrag helemaal afgelost? Dan betaal je geen rente meer en kun je opnieuw een krediet opnemen wanneer je daar behoefte aan hebt. 

Minilening

4/5

Persoonlijke lening

5/5

Doorlopend krediet

5/5

Koop eindelijk die droommotor

Motor lening

Maak eindelijk die droom waar en koop die motor waar je al jaren over droomt. Met een minilening, persoonlijke lening of doorlopend krediet is het mogelijk.

Of het nu gaat om een tourmotor, crossmotor of racemoter, de keus is aan jou. Na het krediet te hebben ontvangen bepaal jij waar je het geld aan uit gaat geven. 

Het gewenste bedrag kan al binnen enkele dagen op je rekening staan. Met andere woorden: volgende week kun jij al op de motor van je dromen rijden!

Wordt het een mooie klassieker? Een nieuwe Harley of de nieuwste racer van Yamaha?

Meer informatie

Meer informatie over de bovengenoemde kredietvormen vind je op onderstaande pagina’s. Klik op de button naar keuze en bekijk de mogelijkheden.

100 euro per maand sparen duurde mij  te lang. Nu betaal ik 100 euro per maand voor een persoonlijke lening en rijd ik de motor van mijn dromen. Ge-wel-dig!

Raymond (55)
Schuiven naar boven