Geld lenen voor een verbouwing

Geld lenen voor een verbouwing

Geld-lenen-voor-een-verbouwing

Geld lenen voor een verbouwing, je kunt er bijna niet om heen. Maar welke vorm van geld lenen past het beste bij jouw verbouwing? Dat is met name afhankelijk van hoogte van het gewenste krediet. De meest gekozen lening om een verbouwing te financieren is zonder twijfel de persoonlijke lening.

Welke lening past het best bij dit doel?

Een verbouwing financieren kan op diverse manieren. De meeste ideale oplossing is sparen. Echter is dit voor velen lastig of duurt het simpelweg te lang. Gelukkig is het mogelijk om geld te lenen voor een verbouwing waardoor je niet eerst jaren hoeft te sparen. De verbouwing kan in theorie dus al binnen enkele dagen beginnen. 

De minilening is enkel geschikt voor kleinere verbouwingen. Dit vanwege het maximale krediet van 1.500 euro. Tevens is de maximale looptijd van de minilening slechts 62 dagen. Een voordeel van de minilening ten opzichte van de persoonlijke lening en het doorlopend krediet is de BKR check. Deze wordt namelijk niet uitgevoerd bij het aanvragen van een minilening waardoor je ook met negatieve BKR notering een minilening kunt ontvangen.

Wanneer je vaker krediet nodig denkt te hebben kan een doorlopend krediet de oplossing bieden. Met een doorlopend krediet ontvang je tot wel 10.000 euro extra bestedingsruimte. Je betaalt enkel rente over het opgenomen krediet. Los je het krediet af? Dan kun je het eenvoudig en snel opnieuw opnemen zonder eerst contact met een bank te hoeven opnemen. 

Wanneer je geld wilt lenen voor een verbouwing is de persoonlijke lening zonder twijfel het meest geschikt. Je leent namelijk tot wel 50.000 euro voor een persoonlijk doel zoals een verbouwing. De looptijd is lang waardoor het maandelijks te betalen bedrag relatief laag is. Het aanvragen van een persoonlijke lening kan in slechts 3 stappen. Na akkoord staat het geld al binnen 2 werkdagen op je rekening. 

Minilening

4/5

Persoonlijke lening

5/5

Doorlopend krediet

5/5

Maak van je woning je droomwoning

Geld lenen voor verbouwing

Droom je heel je leven al van die mooie woonkeuken? Een spa in je eigen huis met zwembad en sauna? Of je hele woning compleet up to date maken? Met een lening is het allemaal mogelijk.

Met een persoonlijke lening kan het geld al binnen 2 werkdagen op je rekening staan. Blijf niet langer dromen en hak die knoop door! Maak je dromen waar en kies voor optimaal comfort in je woning!

Een leuke bijkomstigheid, wanneer je geld leent om je woning te verbouwen zal dit ongetwijfeld een leuke meerwaarde opleveren. Besluit je ooit je huis te verkopen, dan zal je woning ongetwijfeld meer geld opbrengen. Een prima investering dus!

Meer informatie

Klant aan het woord

Meer informatie over de bovengenoemde kredietvormen vind je op onderstaande pagina’s. Klik op de button naar keuze en bekijk de mogelijkheden.

Wij leenden een klein bedrag d.m.v. een persoonlijke lening om een babykamer te realiseren in onze huidige woning. Wij zijn erg tevreden over het verloop.

Ralph & Annemiek
Schuiven naar boven