Geld lenen

Geld lenen voor een vakantie, onvoorziene uitgaven, verbouwing of een nieuwe auto of droomreis? Dan is het belangrijk om vooraf te kijken welke lening het meest geschikt is voor jouw situatie. Finstart helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Op Finstart vergelijken we geheel onafhankelijk diverse soorten leningen en selecteren voor jou de beste aanbieder.

Geld lenen met een doel? Geld lenen voor een auto, Geld lenen voor een motor of Geld lenen voor een verbouwing.

Minilening

Een minilening is een lening die eenvoudig online is af te sluiten. Met een minilening leen je eenvoudig 100 tot 1.500 euro.

De minilening is een zeer populaire leningvorm. De looptijd van een minilening is afhankelijk van het geleende bedrag 30, 45 of 62 dagen. Het afsluiten van een minilening gaat eenvoudig en snel. De aanvraag is namelijk binnen 5 minuten compleet. Een loonstrook is zelfs niet eens nodig. Negatieve BKR notering? Zelfs dit is geen probleem. Het terugbetalen van de minilening is net zo eenvoudig als het afsluiten de lening. Dit gebeurt namelijk door middel van iDeal. De minilening is dé lening voor bedragen tot 1.500 euro. Bijzonder geschikt voor aankopen zoals een laptop, televisie of wasmachine.

Persoonlijke lening

Met een persoonlijke lening leen je bijvoorbeeld geld voor je droomauto, die wereldreis die je altijd wou maken of voor de verbouwing van de kinderkamer.

De persoonlijke lening is net als de minilening een lening met veel vrijheid. Je ontvangt het volledige bedrag namelijk in 1 keer op je rekening. Jij bepaalt waar je het aan uitgeeft. De persoonlijke lening wordt vaak afgesloten voor de aankoop van een auto, boot, caravan of motor maar is ook ideaal om een verbouwing of wereldreis te bekostigen.

Doorlopend krediet

Een doorlopend krediet is een flexibele lening. Denk je vaker geld nodig te hebben? Dan is dit te oplossing? Heb je geld over? Dan los je het weer af.

Met een doorlopend krediet betaal je maandelijks een klein bedrag. Heb je op een bepaald moment een lening nodig? Dan kun je dit zonder te melden direct inzetten. Je pint of betaalt namelijk gewoon met je Santander kaart. Je betaalt dan enkel rente over het opgenomen bedrag. Geld beschikbaar om de lening te stoppen? Dan kun je dit eenvoudig zelf regelen. Met een doorlopend krediet heb je altijd de mogelijkheid om zelf extra geld op te nemen. Gebruik je het krediet niet? Dan betaal je enkel een klein bedrag per maand voor de service. Je betaalt enkel rente over het opgenomen bedrag.